maanantai 5. toukokuuta 2014

Äxöniä meidän elämään!

 
Nyt kun kesää kohti mennään, niin alkaa näitä koira hommia olemaan täälläkin päin enemmän. Sehän tarkoittaa sitä, että meidän on aika taas lähteä kokeisiin kokeilemaan onneamme. Ensi kuussa olisi Kemissä rally-toko kokeet ja sinnehän me suunnataan.

Vilna on kyllä rally treeneissä ollu ihan mahtava, se on niin täynnä intoa. Ja kaikki rata harjotukset mitä ollaan tehty, niin se on aivan täpinöissään alusta loppuun.

Torstaina ajateltiin lähteä agility epiksiin mölleilemään. Tarkotuksena vain saada "kisa" kokemusta, ja lähdetään samalla mielellä liikenteeseen, kun oltaisiin treeneihin menossa.

Toivon muutenkin että tästä kesästä tulis meille semmonen kesä, että saatais mahdollisimman paljon kokemusta, ja päästäisiin kehittymään kunnolla, kun on ohjatut treenit ja ehkä mahdollisuuksien tullen päästä käymään koulutuksissa!

Toivon, että ens syksynä ollaan hiukka osaavampia!

Vilna ja bc-Iisa montuilla ulkoilemassa
 
 
 Huomenna matkataan Kemiin joukkotarkkeihin, Vilnalla on edessä silmäpeilaus, sillä ei sitä samaan syssyyn luustokuvien kanssa saatu viime vuonna.
Hyvään saumaan tulee, kun olen laittanut tarkkailuun Vilnan silmän rappaamisen. Se on ehkä noin kuukauden verran, noin pari kertaa viikkoon yrittänyt huitoa tassulla vasenta silmää. Olen yrittänyt itse silmiä hiukan tutkia, ei roskia, enkä myöskään ripsiä ole havainnut.
Nyt viime viikonloppuna, se pari kertaa tassullansa huitaisi silmää, jonka jälkeen katseli minua sama silmä siristäen. Tutkin silmän uudelleen ja nyt siellä näkyi yksi pieni ripsi sisäluomessa...
Toivotaan, että se olisi vain se yksi pieni ripsi, eikä tulisi jatkossa mitään suurempia ripsi-ongelmia.

Huomenna tiedetään paremmin onko siellä, ja mietitään sitten.
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti