torstai 28. toukokuuta 2015

Rean vilkkaus ja Vilnan leikkaus

Lyhyesti tässä nyt vain, Vilna on eilen leikattu Oulun Animagissa Mikkolan Annan toimesta.
Kahdeksaksi vietiin leikattavaksi, ja voi sitä nokka-eläimen ilmettä, kun lähdettiin tutkimushuoneesta eriteille.  Reilu 4 tuntia pyörittiin ympäri Oulua siskon kanssa edestakaisin, yrittäen kuluttaa aikaa.

Kl. 12 jälkeen palattiin Animagiin, ja lähemmäs yhtä saatiin mennä hakemaan Vilnaa heräämöstä.
Kotona meni loppupäivä nukkuessa, ja käytiin hieman hitaalla. Poikkeuksena, kun kuuli että jääkaappi aukeaa, niin johan sitä oltiin tiitteränä.
Ruoka maistuu, kusee ja paskoo aivan loistavasti! (Erittäin tärkeä tieto :D)

Kävelee omatoimisesti rauhallisesti, eikä kovin kyllä ole jalkapaketistaan moksiskaan. Viettää aikaa omassa siirrettävässä yksiössään. Päivällä ollaan olkkarissa ja yöllä sängyn vieressä.
Kyllä sitä on tovin itsekin pötkötelty tuolla, otettiin tänään yhdessä päikkärit tuolla lattialla.
Kirjottelen tiiviimmin Vilnan toipumisista tuonne kinnerpäiväkirjaan, joka löytyy tuosta valikosta. Tänne blogin puolelle harvemmin asiasta päivittelen. Mutta toivotaan että toipuminen ja kuntoutuminen sujuu hyvin!

Reasta sen verran, se on eka kertaa hoidossa äitini luona, tai ylipäätänsä kenenkään luona. Alkaa olemaan jo ikävä sen touhuja. No, Realla menee vissin ihan hyvin. Toteuttaa itseään siellä minkä kerkeää.
Äiti lähetteli alkuviikosta kuulumisia;
"Rea on aivan höppänä.
Mulla on kyljessä reikä, eikä Amanda ala sen kanssa milleen. Käytiin lenkillä mutta virtaa riittää
Mitä pitäis tehdä"
"Nyt on yö takana, koko yön on Rea touhunnu ja häiriköinyt. Nyt söivät ja kohta lenkille vaikka Rea tekee meillä tarpeensa sisälle, mitähän Realle pitäs tehdä😎

On ne niin erilaisia Vilnan kanssa."
Että näin hienosti se Rea osaa käyttäytyä. :D..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti