keskiviikko 15. huhtikuuta 2015

Blogitaukoa..

Täällä taas! Tavoistani poiketen, nyt aion pitää kirjoitus intoni tallessa. Viimeksi kirjottanut kun Rea saapui, ja nyt se penska on jo 11 kk!

Eli kaikki ihanat pentumuistot eivät ole tänne kirjoitettuna ylös. Joten tän blogin voisi taas startata käyntiin sillä, että tiivistetään tän "uuden" tulokkaan ihana pentu aika nyt tähän, videoin ja muutamin sanoin, pennusta tähän päivään.


Rea, ja sen iänkaikkinen sukka fetissi, nukkuki sukat naamalla. Ihana pikkupentu aika, kusta paskaa, pureskeltuja laturinjohtoja, listoja, reikä betoniseinässä, tuhottu kenkä, naskali hampaiden jälkiä nilkoissa. Voiko pennulta enempää toivoa <3

Vaikka pennut onki aivan super ällö ihania, on se ihan mukava että neki joskus kasvaa aikuseksi. Me ei alku aikoina oltu ihan samoilla aaltopituuksilla Rean kanssa. Lie uhma, murkkuikä ja juoksut hiillostanut meidän välejä. Rea halusi tehdä vaan omia juttuja, ja oli hiukka vaikea motivoida. Se oli myös niiiiiin erinlainen Vilnaan verrattuna.


Pellossa pentunäyttelyssä oli VSP, ja nyt huhtikuussa käytiin vaasassa junnuissa ERI, JUK4.
Toko juttuja touhuttu enemmän ja vähempi, kehitetään syviälihaksia, tasapainoillaan,  treenataan ihan perus arkikäyttäytymistä, agilityä, temppuja (aikamoinen pärisijä tulossa), leikkiä, paljon leikkiä!

Nykyään Rea onkin aivan mamman tyttö, vaikkei se sitä kehtaa myöntää, tykkää touhuta, helppo motivoida, leluja tapporavistaa murinan kanssa, rakastaa juosta täysiä, osaa ottaa todella RELAX täydessä hälinässä!
Sen kanssa on aivan huippua touhuta, kun on niin erinlainen, entä Vilna. Se on meidän porukan järkevin tyyppi, Ehkä en allekirjoitakkaan tuota viimeistä lausetta. Ha-ha.

Rean kans tullaan kierteleen jonkin verran näyttelyitä. Luustokuvien jälkeen nähdään, näyttävätkö ne vihreää valoa agilitylle.
Tokoa/Rallya reenaillaan mutta, aika näyttää, että mennäänkö ihan kokeisiin saakka.
Kaikinpuolin ihana harrastuskaveri kasvanu tästä, jolla on niin persoonallinen luonne. Osaa naurattaa kotiväkeä tempauksillaan.

Mailman paras Rea <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti